Innovatief industrieel coatingproces op Building Holland 2014

Een gloednieuwe ramen en deuren serie wordt gepresenteerd op Building Holland 2014. Onder andere de technologie Linktrusion en het innovatieve industrieel coatingproces Omniral worden getoond tijdens het jaarlijkse evenement.

Profielenfabrikant Deceuninck lanceert tijdens het jaarlijkse evenement Zendow#neo, een nieuwe serie. De organisatie is enthousiast over de mogelijkheid om de nieuwste innovaties voor te stellen: “Wij zullen hier aan Nederlandse architecten en bouwprofessionals laten zien dat Deceuninck naast de jarenlange ervaring ook vooral op de toekomst gericht is”, vertelt commercieel directeur Nederland Paul Jansen.

Jansen:Daarom zijn we partner van Duurzaam Gebouwd en werken wij in Nederland nauw samen met andere ondernemingen die toekomstgericht denken en handelen. Een voorbeeld hiervan is de Nederlandse Innovatiekring Klimaatschil. Samen gaan we voor een duurzaam rendement, waarbij de mens steeds centraal staat.”

Omniral

Deceuninck presenteert het nieuwe kleurproces Omniral, een industrieel coatingproces om volledig gekleurde kunststof ramen en deurprofielen te maken. Met Omniral worden de profielen rondom gecoat, waardoor de hagelwitte kunststofkleur nergens meer zichtbaar is. Deze coating is watergedragen en dus niet milieubelastend. De koudpigmentatie zorgt ervoor dat het infrarode zonlicht wordt gereflecteerd in plaats van geabsorbeerd.

Linktrusion

Daarnaast wordt de Linktrusion-technologie toegelicht. Deze technologie stapt af van het toepassen van gegalvaniseerd staal als standaard versterking in de profielen. In zowel kader als vleugel bestaat de versterking voortaan uit een kern van schuim van gerecycled pvc en staaldraad. De Zendow#neo Premium-oplossing gaat zelfs nog een stap verder: hier wordt gebruikt gemaakt van structurele glasvezels in het zeskamervleugelprofiel.

Meer informatie is te lezen in op pagina 19 van Building Holland Magazine en op de Deceuninck stand 08.316 tijdens Building Holland 2014 van 6 tot en met 8 mei 2014. Op www.deceuninck.nl zijn een aantal interactieve tools terug te vinden, zoals de kleurensimulator en de energiecalculator.

Building Holland

U kunt erbij zijn! Geïnteresseerden kunnen sinds 26 april hun toegangskaarten kopen via BuildingHolland.nl. Building Holland 2014 vindt plaats van 6 tot en met 8 mei in RAI Amsterdam, toegang voor de drie dagen bedraagt € 95 (excl. btw). 

Building Holland is voor bezoekers een all-inclusive evenement: inclusief catering, lunch, netwerkborrel en toegang tot alle sprekersprogramma’s inclusief Keynotes, Workshops en Masterclasses.

Kijk voor meer informatie op www.buildingholland.nl. Building Holland is ook te volgen via Twitter (@BuildingRAI).

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Deceuninck