Uitgebreid interview met Tiggelaar in Building Holland Magazine

“Vertrouwen is een hol begrip als je er aan het einde van een project hooguit slechter uit kunt komen dan wat je met elkaar hebt afgesproken.” Dat zegt managementgoeroe Ben Tiggelaar, in zijn interview met Building Holland Magazine.

Dit tijdschrift blikt vooruit naar Building Holland 2014, waarin Tiggelaar op 6 mei een Keynote heeft met als thema ‘Leiderschap bij verandering: Dromen, durven, doen!’ “Ik ben ervan overtuigd dat de verbinding tussen richting en actie de kwaliteit van het leiderschap bepaalt.”

Behalve Tiggelaar komen ook 8 Event Partners aan bod in Building Holland Magazine, te weten: BAM Utiliteitsbouw, Delta Development, Alklima, Derbigum, VBI, Verosol, Schneider en Nijburg Industrie.

Organisatie

Verder besteedt dit blad aandacht aan de organisatie, die wordt gevormd door Amsterdam RAI en Kennisplatform Duurzaam Gebouwd. “Er is behoefte aan een beurs, waar topmensen uit diverse segmenten kunnen netwerken en kennis kunnen delen”, vertelt Wietse Walinga, contentmanager van Building Holland namens Duurzaam Gebouwd. “Die behoefte werd uitgesproken door de partners van Amsterdam RAI, die ook actief zijn bij Duurzaam Gebouwd.”

Uiteraard komt ook het Green Tie Gala aan bod, dat voor het eerst wordt gehouden. Tijdens dit gala, dat naast de beursorganisatie ook door Dutch Green Building Council wordt gepresenteerd, vindt onder meer de bekendmaking van de winnaar van de ‘Duurzame 50 Vastgoed NL’ plaats.

Building Holland Magazine online

Nieuwsgierig geworden naar al deze verhalen? Lees dan via deze link Building Holland Magazine online. Technologische hoogstandjes maken het bladeren extra eenvoudig.

Deel dit artikel

permalink