Toekomstblik voor en door architecten

Vanuit haar prikkelende visie en brede ervaring presenteert Ellen van Loon op 6 mei tijdens Building Holland haar toehoorders een blik in de toekomst voor en door architecten.

Als architect en partner van onder anderen Rem Koolhaas bij OMA is Van Loon verantwoordelijk voor onder meer het prestigieuze project ‘De Rotterdam’. In haar Keynote ‘Visie op hedendaagse samenleving, architectuur en stedenbouw’ licht ze de rol van de architect toe in de transformerende bouw. Die zit namelijk ook in een grote overgang.

OMA is een toonaangevend internationaal  partnership op het gebied van architectuur, urbanisme en culturele analyse. OMA wordt geleid door zes partners: behalve Van Loon en Koolhaas zijn dat Reinier de Graaf, Shohei Shigemathu, Iyad Alsaka en David Gianotten.

Building Holland

U kunt erbij zijn! Geïnteresseerden kunnen sinds 26 april hun toegangskaarten kopen via BuildingHolland.nl. Building Holland 2014 vindt plaats van 6 tot en met 8 mei in RAI Amsterdam, toegang voor de drie dagen bedraagt € 95 (excl. btw). 

Building Holland is voor bezoekers een all-inclusive evenement: inclusief catering, lunch, netwerkborrel en toegang tot alle sprekersprogramma’s inclusief Keynotes, Workshops en Masterclasses.

Kijk voor meer informatie op www.buildingholland.nl. Building Holland is ook te volgen via Twitter (@BuildingRAI).

Deel dit artikel

permalink