Lichtdoorlatend tapijt op Building Holland

Uit de samenwerking van Philips en Desso is een innovatieve ledtapijtverlichting gekomen, die op dinsdag 6 mei tijdens Building Holland wordt gepresenteerd.

Het gepatenteerde lichtdoorlatende tapijt inspireert en informeert gasten en bezoekers, helpt ze oriënteren in een onbekende omgeving en verhoogt de veiligheid door duidelijke markering van bijvoorbeeld vluchtwegen. Zo kunnen video’s, infographics en logo’s worden weergegeven, maar bijvoorbeeld ook de begroetingen of informatie over de actuele wachttijden.

Interactie

“De voordelen van een Desso-tapijt, zoals de verbeterde kwaliteit van binnenlucht, akoestiek en comfort, sluiten goed aan bij de mogelijkheden van Philips’ ledverlichting”, vertelt Ed Huibert, marketing- en salesdirector bij Philips Lighting.

Volgens Desso’s regional managing director Roland Jonkhoff biedt deze vloer spannende manieren om de interactie tussen de binnenruimte en haar gebruikers te versterken. “Mensen brengen 90% van hun tijd binnen door, dat weten we. Onze visie daarop heeft geleid tot het creëren van innovatieve vloerbedekkingsoplossingen, die bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van wensen. Deze nieuwe oplossing voldoet aan deze behoefte.”

Building Holland

U kunt erbij zijn! Geïnteresseerden kunnen sinds 26 april hun toegangskaarten kopen via BuildingHolland.nl. Building Holland 2014 vindt plaats van 6 tot en met 8 mei in RAI Amsterdam, toegang voor de drie dagen bedraagt € 95 (excl. btw). 

Building Holland is voor bezoekers een all-inclusive evenement: inclusief catering, lunch, netwerkborrel en toegang tot alle sprekersprogramma’s inclusief Keynotes, Workshops en Masterclasses.

Kijk voor meer informatie op www.buildingholland.nl. Building Holland is ook te volgen via Twitter (@BuildingRAI).

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Tarkett BV