Vooruitblik 7 mei Building Holland

Op cashflow kun je bouwen! Tijdens de tweede dag Building Holland neemt Guus Berkhout deelnemers mee in zijn vernieuwende visie over waarde, risico en de financiering van vastgoed. Waar het traditioneel altijd gaat om de drie L's (Locatie, locatie, locatie) is het volgens Berkhout nu tijd voor een nieuwe strategie...

Naast deze Keynote staat er op woensdag 7 mei nog veel meer op het programma, zoals onder andere:

De dag wordt afgesloten met entertainment en een netwerkborrel. Bekijk het volledige programma op 7 mei.

Building Holland bijwonen?
Schrijf u in voor de Duurzaam Gebouwd nieuwsbrief, blijf op de hoogte van ontwikkelingen omtrent duurzaam bouwen en ontvang tevens uw gratis toegangskaart (t.w.v. 95 euro) voor Building Holland 2014.

Het centrale thema is #HetNieuweBouwen. Wilt u meer weten over dit thema, klik dan hier voor het visiedocument over #HetNieuweBouwen.

Building Holland
Duurzaam Gebouwd organiseert in samenwerking met Amsterdam RAI dit geheel vernieuwde platform over #HetNieuweBouwen, dat als centrale thema geldt gedurende dinsdag 6 tot en met donderdag 8 mei. Wilt u meer weten over dit thema, klik dan hier voor het visiedocument over #HetNieuweBouwen.  

Building Holland is gericht op beslissers uit – en gelieerd aan – de brede bouw- en vastgoedsector. Meer informatie vindt u op de website van Building Holland.

Deel dit artikel

permalink