Van der Most sluit Building Holland af

Met zijn Keynote ‘Onderneem!’ heeft ondernemer Hennie van der Most de eerste editie van het geheel vernieuwde Building Holland afgesloten.

Drie dagen lang, van 6 tot en met 8 mei, konden geïnteresseerden luisteren naar Keynotes, Masterclasses, Round Tables, Interviews en Market Visions van sprekers als Jan Willem van de Groep, Mark Frequin, Dirk Brounen, Guus Berkhout en Alma Krug.

Daarnaast vond woensdagavond 7 mei de eerste editie plaats van het Green Tie Gala, waarin Stefan van Uffelen de prijs ‘Duurzame 50 Vastgoed NL’ ontving. Amsterdam RAI en Duurzaam Gebouwd organiseerden gezamenlijk Building Holland, hét platform voor het Nieuwe Bouwen.

Doorzetten en creatief zijn

Hennie van der Most vond ondernemers bijzondere mensen. “Bij de echte ondernemer zit de echte innovatie. Wat is de definitie van ondernemen? Dat je je doel nooit bereikt. Als je iets klaar hebt, verzin je weer wat nieuws.”

Volgens hem is het nodig om te denken in concepten en verandering. “Als we dat doen, dan ben ik ervan overtuigd dat we goed uit de crisis komen. Het draait om innoveren, doorzetten en creatief zijn”, aldus Van der Mosts boodschap aan de bouwwereld.

Deel dit artikel

permalink