Lippus spreker tijdens seminar voor corporaties

Arthur Lippus is een als sprekers tijdens de seminarreeks Duurzaam Gebouwd Corporaties. Als kernteamlid van De Stroomversnelling komt hij aan het woord op 24 juni, als het seminar aan de TU in Eindhoven plaatsvindt.

Lippus is sinds 2010 programmamanager innovatie en duurzaamheid binnen Woningcorporatie Portaal. In 2012 organiseerde hij niaNesto, een project in de woningbouw dat energienulnota-bouwen en -wonen op de kaart zet.

Daarnaast is hij mede-initiator van onder meer Lincubator, De Ketenmonitor en De Stroomversnelling en heeft hij bestuursfuncties bij Netwerk Conceptueel Bouwen en Makkers in de Bouw. Sinds de zomer van 2013 is Lippus lid van het kernteam van De Stroomversnelling.

4 Seminars = 4 locaties = 4 data

Naast Lippus spreken onder anderen ook Jan Willem van de Groep, Anke van Hal, Esther Zachariasse en Leen van Dijke tijdens een of meerdere seminars van deze exclusieve en kosteloze seminarreeks. In het totaal organiseert Kennisplatform Duurzaam Gebouwd 4 seminars met als thema: 'Woonlastenreductie voor Corporaties'.

Deze seminars vinden plaats: op woensdag 11 juni in Hotel Haarlem, op donderdag 12 juni in Lijm & Cultuur te Delft, op donderdag 19 juni in onderwijsinstelling Windesheim te Zwolle en op dinsdag 24 juni in de TU Eindhoven. Geïnteresseerden kunnen zich hiervoor nog steeds inschrijven. Kijk voor meer informatie op DuurzaamGebouwd.nl.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer nieuws uit Zwolle, Overijssel