Oplossingen voor doordecentralisatie van onderwijshuisvesting

Het vervolg van de succesvolle landelijke presentatie van het ScholenDossier staat op de planning. De ontwikkelingen omtrent het initiatief worden op 12 juni gepresenteerd in het Orpheus, theater van Apeldoorn.

Gedurende de bijeenkomst worden oplossingen voor de doordecentralisatie van onderwijshuisvesting gepresenteerd, waarbij onder andere Eric Carbijn namens het ScholenDossier zal spreken.

Daarnaast spreekt Ad den Otter, TU/e ADMS, over zijn rol binnen Ruimte-ok en wordt het project ‘Duurzame Scholen in de MRA’ worden gepresenteerd. De presentatie hiervan is in handen van de regionale traineepool Metropoolregio Amsterdam (MRA). Dit is een pool van negentien trainees die werkzaam zijn bij de gemeenten Almere, Amsterdam, Purmerend.  

Scholendossier

De bijeenkomst ‘ScholenDossier’ is gepland op 12 juni 2014 en duurt van 13:00 – 16:00 uur in Theater & Congres Orpheus, Churchillplein 1, 7314 BZ Apeldoorn. Aansluitend op de bijeenkomst ScholenDossier vindt een zomerborrel plaats, van 16.00 – 18.00 uur, op dezelfde locatie.

Aanmelden voor deze bijeenkomst is mogelijk door een e-mail te sturen. Van belang is dat toegangskaarten alleen beschikbaar worden gesteld aan gemeenten, scholen, schoolbestuurders en adviseurs.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Stichting Duurzame Scholen

Meer nieuws uit Apeldoorn, Gelderland