Van de Groep spreker tijdens seminar over corporaties

Op donderdag 12 juni spreekt Jan Willem van de Groep, nummer 6 van de verkiezing 'Duurzame 50 Vastgoed NL' op het seminar Duurzaam Gebouwd Corporaties in Delft.

Van de Groep is als programmaregisseur verbonden aan het innovatieprogramma Energiesprong, wat in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties door Platform31 wordt uitgevoerd. Daarnaast is hij bedenker en drijvende kracht achter De Stroomversnelling, dat erop is gericht om ten minste 111.000 woningen te renoveren naar het niveau Nul-Op-De-Meter. Dit is dan ook het onderwerp, waarover hij spreekt tijdens het seminar Duurzaam Gebouwd Corporaties.

4 Seminars = 4 locaties = 4 data

Naast Van de Groep komen ook onder anderen Rob Withaar van De Verduurzamers, Esther Zachariasse en Daniël de Vries aan het woord tijdens een of meerdere seminars van deze exclusieve en kosteloze seminarreeks. Namens De Stroomversnelling spreken ook kernteamleden Leen van Dijke en Arthur Lippus tijdens een van de andere seminars. In het totaal organiseert Duurzaam Gebouwd 4 seminars met als thema: ‘Woonlastenreductie’.

Deze seminars vinden plaats: op woensdag 11 juni in Hotel Haarlem, op donderdag 12 juni in Delft, op donderdag 19 juni in onderwijsinstelling Windesheim te Zwolle en op dinsdag 24 juni in de TU Eindhoven. Geïnteresseerden kunnen zich hiervoor nog steeds kosteloos inschrijven. Kijk voor meer informatie op DuurzaamGebouwd.nl.

Deel dit artikel

permalink