Van Hal bij seminar voor corporaties

Komende woensdag 11 juni spreekt de nummer 2 van de ‘Duurzame 50 Vastgoed NL’-verkiezing, Anke van Hal, op het seminar Duurzaam Gebouwd Corporaties in Haarlem.

Van Hal is hoogleraar Sustainable Building and Development bij het Center for Sustainability van de Business Universiteit Nyenrode. Daarnaast is ze als praktijkhoogleraar Sustainable Housing Transformation verbonden aan de faculteit Bouwkunde van de TU Delft. Tijdens het seminar Corporaties spreekt ze over over haar ervaringen met het energiezuinig maken van woningen in bewoonde staat.

4 Seminars = 4 locaties = 4 data

Naast Van Hal komen ook onder anderen Rob Withaar van De Verduurzamers, Esther Zachariasse en Daniël de Vries aan het woord tijdens een of meerdere seminars van deze exclusieve en kosteloze seminarreeks. Tijdens de andere 3 seminars komen kernteamleden van De Stroomversnelling aan het woord. In het totaal organiseert Duurzaam Gebouwd 4 seminars met als thema: ‘Woonlastenreductie’.

Deze seminars vinden plaats: op woensdag 11 juni in Hotel Haarlem, op donderdag 12 juni in Lijm & Cultuur te Delft, op donderdag 19 juni in onderwijsinstelling Windesheim te Zwolle en op dinsdag 24 juni in de TU Eindhoven. Geïnteresseerden kunnen zich hiervoor nog steeds inschrijven. Kijk voor meer informatie op DuurzaamGebouwd.nl.

Deel dit artikel

permalink