Tour door ‘de verticale stad’

Het is vanaf nu mogelijk om een rondleiding te krijgen door De Rotterdam, het grootste multifunctionele gebouw van Nederland.

De Rotterdam Tours zijn bestemd voor zowel particulieren als professionals. Binnen één uur laten de tours verschillende ruimtes zien, onder begeleiding van een deskundige gids. De tour eindigt op de hoogste verdieping, op 150 meter, waar bezoekers van het uitzicht kunnen genieten.

Icoon

Eerder schreven we uitgebreid over De Rotterdam, ‘de verticale stad’ met onder andere kantoorverdiepingen, hotel, parkeergarage, woonappartementen en restaurants. Hamit Karakus, Wethouder Wonen, Stedelijke Economie, Vastgoed en Ruimtelijke Ordening en projectwethouder Zuid omschreef De Rotterdam als ‘icoon voor onze stad’.

Tours

Vanaf nu is het mogelijk om zelf De Rotterdam te ervaren. Meer informatie is te vinden op de website van De Rotterdam Tours, of via e-mail. Vanaf mei 2014 zijn er ieder weekend twee vaste Zomer Weekend Tours waarvoor iedereen zich kan inschrijven. Daarnaast is het mogelijk om aan een zogenaamde Tour Op Maat mee te doen.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer nieuws uit Rotterdam, Zuid-Holland