Samen sterker

Elektrotransfer is de eerste partij die aantreedt tot ABB’s netwerk Living Space Partners. De ondertekening tijdens de beurs Light + Building was het startsein voor een intensievere samenwerking tussen beide partijen op het gebied van projecten en marktbenadering.

“Als installateursgroep en inkoopcombinatie is Elektrotransfer een bijzondere partij”, vertelt Eric Karsemakers van ABB. “Wij hopen en verwachten dat vele installateurs volgen.”

Het Living Space Partnership biedt een platform voor samenwerking tussen ABB met Busch-Jaeger en een select aantal installateurs. Dit programma concentreert zich rondom de ‘samen sterker’-filosofie. Hierdoor kan niet alleen beter tegemoet gekomen worden aan de eisen van de gebruiken en het bouwproces, maar wordt ook de basis gelegd voor meer continuïteit en winstgevendheid. Daarnaast kunnen de partijen beter inspelen op trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, comfort, veiligheid en efficiency.

Trainingen volgen

Binnen dit samenwerkingsprogramma ontvangen de installateurs jaarlijks een trainingsvoucher om trainingen te volgen op het gebied van installatietechniek, KNX en Busch-Jaeger. Daarnaast kunnen partnerinstallateurs hun klanten uitnodigen voor een bezoek aan de Living Space Experience, een showroom van 140 m2 waarin diverse producten worden gedemonstreerd en ervaren.

Daarnaast kunnen ze gebruikmaken van een online InstallatieScan. Aan de hand van deze tool kunnen thema’s, zoals comfort, energie-efficiëntie, veiligheid en design, met klanten bespreken en vertalen naar passende oplossingen en producten.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door ABB