Overeenkomst moet 5 duurzame innovaties opleveren

Dura Vermeer en Workx Materieelverhuur zijn een partnerovereenkomst aangegaan voor de duur van minimaal 5 jaar. Jaarlijks willen ze samen minimaal 1 duurzame product- of procesinnovatie realiseren.

Aanleiding hiervoor is een eerdere succesvolle samenwerking waarbij een hybride lichtmast is ontwikkeld, die 90% minder CO2 uitstoot ten opzichte van een traditionele lichtmast. Deze mast is inmiddels branchebreed beschikbaar.

In de nieuwe overeenkomst hebben de bedrijven afspraken gemaakt over verdere verduurzaming, digitalisering, veiligheid, transport en innovaties in combinatie met het verlagen van kosten, het verhogen van rendement en het beperken van risico’s. “Duurzaamheid is het toverwoord”, vindt Jos Huijzer, hoofd materieeldienst Dura Vermeer. “Door langlopend met elkaar samen te werken, kun je meer investeren in elkaar. Daar zit voor beide de winst.”

Foto: van links naar rechts Marcel van Kesteren, CEO Workx Materieelverhuur, Bjorn Smeets, manager Inkoop Dura Vermeer Divisie Infra, en Jos Huijzer, hoofd materieeldienst Dura Vermeer. 

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Dura Vermeer Groep NV