Eerste certificaten Straatwerk uitgereikt

Hoogstraten Wegenbouw, Aannemersbedrijf Lindeloof en Aannemingsbedrijf Van der Meer’s Cultuur- en Civieltechnische Werken hebben van IKOB-BKB-directeur Bastiaan Benz de eerste certificaten voor Straatwerk ontvangen.

Dit gebeurde tijdens het jubileumsymposium van de Vereniging Modern Straatwerk (VMS). “Een belangrijke mijlpaal”, aldus VMS-voorzitter Henk Legger deze uitreiking. De drie gefêteerde bedrijven horen tot de achterban van deze vereniging.

De basis voor de certificaten is de BRL 9334 Straatwerk, die ontwikkeld is om goed en verantwoord straatwerk zichtbaar en onderscheidend te maken. Naar verwachting is dat de BRL snel wordt opgenomen in de standaard RAW-bestekken voor opdrachten van gemeentelijke overheden. Na de formele aanvaarding van de BRL vindt de omzetting van de certificaten naar KOMO-procescertificaten plaats.

Foto: van links naar rechts John Meijer (Aannemingsbedrijf Van der Meer’s Cultuur- en Civieltechnische Werken), Johan Hoogstraten (Hoogstraten Wegenbouw) en Albert Martinus (Aannemersbedrijf Lindeloof) tonen met trots het IKOB-BKB certificaat.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door SKG-IKOB Certificatie