Duurzaam Gebouwd-expert bij Green Buildings

Architect Paul de Ruiter, expert bij Duurzaam Gebouwd en nummer 3 in de ‘Duurzame 50 Vastgoed NL’, is een van de sprekers tijdens het congres Green Buildings 2014, dat dit jaar in teken staat van ‘Circulaire Gebouwen’.

Behalve De Ruiter komen ook Herman Wijffels, hoogleraar Duurzaamheid en Maatschappelijke Verandering, Plastic Whale-oprichter Marius Smit en Bram Adema, directeur van Corporatie Facility Partners (CFP) aan het woord. Zij gaan in op circulaire economie, de context van duurzaamheid en wat circulaire principes kunnen betekenen voor gebouwen. Dit congres heeft dan ook als doel om alle gebouwen circulair te maken.

Low Car Diet

Green Buildings, georganiseerd door Building Holland en CFP, vindt plaats op donderdag 30 oktober in de St@art in Apeldoorn. De NS biedt de bezoekers gratis treinvervoer om zakelijke organisaties te stimuleren mee te doen aan het Low Car Diet. Dit initiatief heeft als doel zo veel mogelijk bedrijven en organisaties op een positieve manier kennis te laten maken met duurzaamheid en ze daarna te ondersteunen bij implementatie in de bedrijfsvoering. 

Impressies congressen 2012 en 2013

Op de website van Green Buildings zijn terugblikken te lezen over de Green Buildings congressen 2012 en 2013.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer nieuws uit Apeldoorn, Gelderland