Duurzaam Gebouwd zilveren sponsor van DGBW 2014

Ook dit jaar wordt de Dutch Green Building Week afgetrapt met een openingscongres waar internationale en nationale sprekers hun visie op duurzaamheid geven. Kennisplatform Duurzaam Gebouwd is deze vierde editie een zilveren sponsor. 

Thema van dit jaar is ‘Green Results’, waaraan ongetwijfeld aandacht wordt besteed gedurende dit openingscongres. Bram Adema, directeur CFP, fungeert als dagvoorzitter en verwelkomt sprekers als Axel Rüger, algemeen directeur van Van Gogh Museum en Daan Roosegaarde, onder andere bekend van zijn innovatie Smart Highway. De lijst met sprekers is te vinden op de officiële website van de Dutch Green Building Week.

Gastprovincie

Natuurlijk is er ook dit jaar een gastprovincie. Provincie Gelderland is deze vierde editie de gastprovincie en werkt samen met Alliander en de gemeentes Arnhem en Nijmegen. Activiteiten als het openingscongres, kinderprogramma en slotfeest vinden plaats in deze provincie. De week is gevuld met activiteiten die de focus leggen op kennisdeling omtrent duurzaam bouwen.

Congres

Het openingscongres start op maandag 22 september 2014 om 13.00 uur en eindigt om 18.00. De ontvangst is vanaf 12.00 uur in de Eusebiuskerk in Arnhem. Eerder publiceerde Duurzaam Gebouwd een sfeerimpressie van het openingscongres van de Dutch Green Building Week 2013.

Aanmelden

Aanmelden voor het openingscongres van de Dutch Green Building Week verloopt via het inschrijfformulier, onder vermelding van de relatiecode DG14DGBW. Na registratie ontvangt u direct een bevestiging. Een week voor het congres ontvangt u de laatste informatie over het congres.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Dutch Green Building Council

Meer nieuws uit Nijmegen, Gelderland