Duurzame gebouwen openen deuren voor publiek

Tien gebouweigenaren stellen hun duurzame panden open voor publiek tijdens de Dutch Green Building Week. Het initiatief wordt georganiseerd door Unica en vindt plaats gedurende de week van 22 t/m 26 september 2014.

“Een gebouw is pas duurzaam als het ook duurzaam wordt gebruikt”, vindt Unica, “en daarom willen wij aandacht vragen voor de exploitatiefase van een gebouw en het plezier dat een gebruiker heeft van een duurzaam pand.”

De ervaringen van gebouweigenaren en beheerders op het gebied van duurzame panden moeten de aanpak van de bestaande voorraad aanjagen. Over het hele land gunnen Unica en de gebouweigenaren bouw- en vastgoedprofessionals een kijkje in de keuken van groene gebouwen.

De lijst met te bezoeken gebouwen is als volgt:

Aanmelden

Aanmelden verloopt via de officiële website van Unica. Hier is tevens meer informatie te vinden over het initiatief.

Dutch Green Building Week

Dit jaar staat de Dutch Green Building Week in het teken van ‘Green Results’. John Quist, CEO van Unica Groep, koppelt Green Results aan de wijze van samenwerking: “Als familiebedrijf met een lange historie heeft Unica warme en langjarige relaties met haar klanten hoog in het vaandel staan. Vanuit haar kernwaarden streeft Unica ernaar een belangrijke bijdrage te leveren in het maatschappelijk vraagstuk van duurzaamheid.”

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Unica