In het zadel voor Leontienhuis

Op 16 juli 2014 vond het event ‘De Grote Uitdaging’ plaats, waar partijen een bijzondere bijdrage leverden aan het Leontienhuis, onder andere in de vorm van een fietstocht. Het huis, initiatief van Leontien van Moorsel, heeft als doel mensen met een eetstoornis te coachen en wordt een aanvulling op de huidige zorg.

Deelnemers van het event werden geïnformeerd en geïnspireerd over de doelstellingen. Op initiatief van Leontien wordt in samenwerking met VolkerWessels Onderneming Bébouw Midreth en Dubotechniek Bedrijven in de gemeente Zuidplas een bestaande boerderij verbouwd tot inloophuis. Mensen met een eetstoornis kunnen hier terecht voor coaching en gaan op zoek naar nieuwe kwaliteiten.

Realiseren

De Leontienfoundation is afhankelijk van sponsorbijdragen om dit project te realiseren. Partijen die bijvoorbeeld een product, installatie of donatie willen verzorgen, konden dit gedurende het evenement bespreken. Na de informatievoorziening werd een fietstocht gehouden.

Steun betuigen

Dirk van Gemert, relatiemanager van Duurzaam Gebouwd, fietste mee en prijst het initiatief: “Er is veel interesse voor dit mooie initiatief met grote maatschappelijke waarde. De partijen die hier vandaag aanwezig zijn betuigen hun steun, ieder op zijn eigen manier.”

Leontien van Moorsel: "‘Geweldig dat mijn droom om dit huis te realiseren zo goed door deze bouw gerelateerde bedrijven is ontvangen! Het is een hele uitdaging en we kunnen alle steun gebruiken. We willen niets liever dan jonge mensen de balans in hun leven terug te geven."

Meer informatie

Meer informatie over het Leontienhuis is te vinden op de officiële website.  

Deel dit artikel

permalink