Thomas Rau juryvoorzitter van De Gouden Kikker Award 2014

De Gouden Kikker Award 2014 wordt uitgereikt op 13 november 2014, tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres in het MECC Maastricht. De award wordt toegekend aan vooroplopende bouwprojecten op het gebied van duurzaamheid en innovatie. 

ABC Nova over het initiatief: “ABC Nova staat voor een duurzaam gebouwde omgeving. Dit betekent dat wij blijven zoeken naar nieuwe en betere toepassingen en processen om wonen, werken, zorgen en onderwijs duurzaam te ontwikkelen met als doel waardecreatie voor onze opdrachtgever. Deze filosofie dragen wij als organisatie graag uit. Om de ontwikkeling van duurzaam bouwen te stimuleren reiken wij De Gouden Kikker Award uit.”

Jury 2014

De jury bestaat dit jaar uit de onderstaande ervaringsdeskundigen en experts op het gebied van duurzaamheid en selecteert een winnaar uit de genomineerden:

Aanmelden

Is uw project het toonbeeld van duurzaamheid of vindt u dat uw project een aantal zeer innovatieve, duurzame kanten heeft? Kent u een grensverleggend project waarvan iedereen op de hoogte moet zijn? Kijk dan op de officiële website voor de aanmeldingscriteria en het aanmeldformulier. Aanmelden kan tot en met 30 september 2014.

Video van uitreiking De Gouden Kikker Award 2013

Rondetafelgesprek winnaars 2013

In de aankomende uitgave van Duurzaam Gebouwd Magazine (#27) vindt u een uitgebreid rondetafelgesprek met de winnaars van De Gouden Kikker Award 2013, over de renovatie van Gemeentehuis Brummen. Onder andere de drijfveren van de Gemeente Brummen komen aan bod, evenals het gedachtengoed ‘Een gebouw als grondstoffendepot’.

Duurzaam Gebouwd Congres 2014

Het Duurzaam Gebouwd Congres vindt dit jaar plaats op doderdag 13 november in het MECC te Maastricht. Sprekers zijn onder andere Thomas Rau, Maxime Verhagen en Hans de Jonge. Binnenkort volgt meer info op de officiële website van dit evenement. Zet de datum 13 november 2014 alvast in uw agenda.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door RYSE