Kansen en succesvoorbeelden Biobased Economy

De mogelijkheden van de biobased economy voor Nederland worden in een rapport onder de loep genomen. Kansen en belemmeringen voor het bedrijfsleven staan in de spotlight in ‘International Biomass opportunities’.

Het rapport is geschreven door Partners for Innovation, in opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Er is ruime aandacht voor de kansen voor Nederland op het gebied van de Biobased Economy. Daarnaast komen belemmeringen aan bod, en aanbevelingen om hier op de juiste manier op in te spelen.

Publicaties

Het rapport ‘International Biomass opportunities’ is te downloaden via de Engelse website van RVO. Naast dit rapport werden verschillende andere interessante stukken gepubliceerd door de Partners for Innovation. ’16 country reports’ met Biobased Economy-gerelateerde informatie over deze landen, vier voorbeelden van succesvolle Nederlandse bedrijven die internationaal actief zijn, een Powerpoint-presentatie van globale ontwikkelingen gerelateerd aan de Biobased Economy en een overzicht van 195 bronnen die gebruikt zijn voor dit onderzoek.     

Deel dit artikel

permalink