Inhoudelijk programma seminars Zorgvastgoed bekend

Het inhoudelijk programma voor de vier exclusieve seminars Duurzaam Gebouwd Zorgvastgoed is gereed. Per seminar zullen minimaal 5 experts hun kennis delen. Het  centrale thema is ‘Zorg voor mens en vastgoed’. De kosteloze en exclusieve seminars vinden plaats op 16, 18, 23 en 24 september op locaties verspreid over Nederland.

Naast de onderwerpen ‘Strategisch vastgoed’, ‘Slimme financiering’ en ‘Gezond binnenklimaat’, is deze week ook ‘Zorg goed voor gebouw en technologie’ toegevoegd aan het programma. Experts Sylvia Lisapaly-de Winkel en Rob Schipper nemen het woord binnen dit thema. Zij zijn respectievelijk directeur van Sylryk en Meditain. Meer informatie over het programma en de sprekers vindt u in de brochure of op de pagina http://www.duurzaamgebouwd.nl/seminars-zorgvastgoed.

Aanmelden

Het doel van de seminars is om de verduurzaming van het vastgoed bij zorginstellingen te versnellen, waarbij de zorg voor de mens centraal blijft staan. Duurzaam Gebouwd jaagt deze versnelling aan. Een snelle inschrijving is wenselijk, gezien de belangstelling voor deze evenementen. De organisatie selecteert bij meer inschrijvingen op basis van inschrijving en functieprofiel. 

Deel dit artikel

permalink