Duurzaam productieproces voor spijlennetwerk

In 2012 vond de introductie plaats van ‘Grence’, een spijlenhekwerk met duurzame eigenschappen. Heras komt nu met Grence Heracles, een hoogwaardig spijlennetwerk voor met name bedrijfsgebouwen.

Grence combineert de productiemethoden ‘Heras Stent Technology’ en ‘Twist Lock’. Hiermee worden diverse voordelen behaald. Zo vermindert de CO2-uitstoot door het gehele productieproces tot maximaal 70 procent ten opzichte van conventionele oplossingen.

Daarnaast maakt de innovatie lassen overbodig en is de afwerking fraaier. Daarnaast wordt intern transport gereduceerd, is het minder arbeidsintensief en is minder zink vereist.

Heracles

Na de Grence Atlas-lijn komt nu Grence Heracles op te markt, vaak voorzien van een puntenkam. Vooralsnog komt de innovatie alleen als vakwerkelement op de markt en niet als draai- en schuifpoort. De componenten variëren in hoogte van 1 tot 2 meter.

Heras meldt dat Grence Heracles dezelfde garantievoorwaarden heeft als ieder ander Heras-hekwerk. Heracles is per direct leverbaar in zeven RAL-kleuren.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Heras B.V.