Duurzaam Gebouwd zoekt medewerker marketing & events

In verband met uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar een gedreven Medewerker Marketing & Events (M/V). 

Duurzaam Gebouwd informeert, inspireert en verbindt professionals en organisaties op het gebied van duurzaam bouwen. Organisaties en professionals uit de brede bouw- en vastgoedsector zijn bij het platform aangesloten.

Duurzaam Gebouwd informeert, inspireert en verbindt professionals en organisaties onder andere door het delen van nieuwsberichten via social media, de website, de nieuwsbrief en het magazine. Daarnaast organiseren wij seminars, congressen, toonaangevende verkiezingen, netwerkavonden, het Green Tie Gala en, in samenwerking met Amsterdam RAI, Building Holland. Kijk voor meer informatie over ons portfolio op onze website.

Over de functie

Als Medewerker Marketing & Events ben je de rechterhand van de Manager Marketing & Events. De werkzaamheden zijn zeer divers. Denk daarbij aan:

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een gedreven, nauwkeurige, proactieve en commerciële teamplayer, die een mooie eerste of tweede stap in zijn of haar carrière wilt zetten. Onze andere selectiecriteria zijn:

Wat bieden wij?

Duurzaam Gebouwd biedt je een uitdagende fulltime baan (40 uur per week) met een marktconform salaris voor bepaalde tijd (1 jaar). Bij gebleken geschiktheid wordt je contract verlengd. Duurzaam Gebouwd is een jonge en groeiende organisatie, waar een informele werksfeer heerst. Je krijgt alle ruimte om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en kansen op te pakken. Wij geven je veel verantwoordelijkheden. Je krijgt zodoende de mogelijkheid om een belangrijke bijdrage te leveren aan de groei en het succes van Duurzaam Gebouwd.

Ben je enthousiast?

Stuur dan je motivatiebrief en een recent curriculum vitae voor vrijdag 12 september per mail naar Ferdinand Wieman MSc, Manager Marketing & Events, wieman@duurzaamgebouwd.nl. Mocht je vragen hebben, dan kan je telefonisch contact opnemen via 085-2735970. Uiterlijk op vrijdag 19 september hoor je van ons of je bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. 

Deel dit artikel

permalink