Cursus volgen via Duurzaam Gebouwd

SBRCURnet en Duurzaam Gebouwd gaan gezamenlijk cursussen verzorgen over duurzaam bouwen, ontwikkelen en exploiteren voor professionals uit de bouw- en vastgoedsector.

Voor beide bedrijven geldt het delen van kennis als corebusiness. Daarnaast beschikken zowel Duurzaam Gebouwd als SBRCURnet over een uitgebreid netwerk in de bouw en vastgoed.

“Door de kennis- en communicatiemogelijkheden die onze netwerken bieden te combineren, kunnen we een zo optimaal mogelijk aanbod voor onze klanten neerzetten”, vindt Cindy Vissering, projectmanager bij SBRCURnet.

Duurzaam Gebouwd Cursussen

Duurzaam Gebouwd-directeur Wietse Walinga is trots op deze samenwerking. “Natuurlijk zijn we vol verwachting over het resultaat. We gaan een aantal bestaande cursussen van SBRCURnet aanbieden onder de noemer ‘Duurzaam Gebouwd Cursussen’. Daarnaast ontwikkelen we gezamenlijk nieuwe cursussen, op basis van actuele thema’s.”

Binnenkort breidt Duurzaam Gebouwd zijn cursusassortiment verder uit met een andere partner voor cursussen gericht op de vastgoedbranche.

Kijk voor meer informatie op DuurzaamGebouwd.nl/Cursussen.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door SBRCURnet