Limburg is gastprovincie van Duurzaam Gebouwd Congres 2014

13 november 2014

De zesde editie van het Duurzaam Gebouwd Congres wordt op 13 november 2014 georganiseerd, door de Provincie Limburg en Duurzaam Gebouwd. De afgelopen jaren waren respectievelijk Noord-Holland (2009), Noord-Brabant (2010), Overijssel (2011), Gelderland (2012) en Utrecht (2013) de gastprovincie van het congres. Het MECC te Maastricht is de locatie voor dit jaarlijkse evenement met gerenommeerde en inspirerende sprekers.

Het dagprogramma bestaat uit diverse keynotes, workshops en een ronde tafel discussie. Keynotesprekers zijn onder andere hoogleraar Hans de Jonge, architect Thomas Rau, gedeputeerde Erik Koppe en twee bevlogen promovendi van de TU Delft. 

Ambassadeur van de Provincie Limburg en tevens voorzitter van Bouwend Nederland, Maxime Verhagen, neemt deel aan een ronde tafel discussie, onder leiding van dagvoorzitter Inge Diepman. Zij inspireren de deelnemers over het thema ‘Samen duurzaam renoveren en transformeren’. Tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres vinden tevens circa 20 workshops plaats, verdeeld over twee rondes.

Hoogleraar Hans de Jonge, een van de keynotesprekers van het Duurzaam Gebouwd Congres

Awards
Daarnaast vinden de uitreikingen van De Gouden Kikker Award 2014 en de Nyenrode Supply Chain Award plaats. Deze awards worden respectievelijk uitgereikt aan een bouwproject dat vooroploopt op het gebied van duurzaamheid en een succesvoorbeeld van ketensamenwerking.

Inschrijven
Inschrijven voor het Duurzaam Gebouwd Congres is mogelijk via de volgende link.

Meer informatie
Nadere informatie kunt u bekijken op de officiële Duurzaam Gebouwd Congres-website.

Deel dit artikel

permalink