Introductie nieuwe duurzame deurprofielen

Nieuwe deurprofielen combineren de eigenschappen stijl, comfort, veiligheid, isolatie en energiezuinigheid. Deceuninck introduceert – naast deze nieuwe deurprofielen – daarnaast een online versie van een technische kozijn, ramen, en deuren-gids, vooral interessant voor voorschrijvers en aannemers.

Het nieuwe product en de tool zijn ontwikkeld aan de hand van de slogan ‘Bouwen aan een duurzaam (t)huis’, op basis van kernwaarden ‘innovatie’, ‘ecologie’ en ‘design’. De nieuwe deurprofielen vormen een uitbreiding op het reeds bestaande Zendow#neo-platform voor kozijnen en ramen.

Linktrusion

De deurprofielen zijn uitgerust met de Linktrusion-technologie, een combinatie van nieuwe en traditionele materialen met innovatieve elementen en beproefde technieken. Door energie-efficiëntie spreekt Deceuninck van een ongeëvenaarde thermische isolatie. Binnen deze techniek wordt gebruikgemaakt van continue structurele glasvezels, waardoor grotere deuren gefabriceerd kunnen worden.

Online gids

De nieuwe tool, de online gids, is vooral interessant voor voorschrijvers en aannemers. Gebruikers van de gids kunnen eenvoudig doorsnedetekeningen, inbouwdetails, productkarakteristieken, onderhoudsrichtlijnen en antwoorden op de meest voorkomende vragen worden gevonden. De onderwerpen die behandeld worden resulteren van wetgeving tot profiel en/of kleurenoverzicht. De gids is gratis te downloaden via de officiële website van Deceuninck.  De ontwikkelingen worden tevens gepresenteerd op Architect@Work in Ahoy Rotterdam op 17 en 18 september. Gratis toegang hiervoor vindt u op de website van Deceuninck.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Deceuninck