Vacature - Verkoper Binnendienst (m/v)

Duurzaam Gebouwd zoekt een Verkoper Binnendienst (m/v) voor het beheren en het verder uitbouwen van de commercieel strategische relatie met accounts (Partners) voor ons platform Duurzaam Gebouwd en het jaarlijkse event Building Holland (co-productie i.s.m. RAI Amsterdam).

Functie

Profiel

Ons aanbod

Een gevarieerde en uitdagende functie binnen een dynamisch, ambitieus en sterk groeiende organisatie. Je wordt opgenomen in een enthousiast team waar je kunt rekenen op degelijke ondersteuning en tevens voldoende ruimte krijgt om commerciële vaardigheden ten volle aan te wenden en te ontwikkelen. Daarnaast kun je rekenen op een motiverend salarispakket.

Je 40-urige werkweek bestaat uit vijf dagen op kantoor (Soesterberg) en je rapporteert rechtstreeks aan de commercieel directeur.

Voor meer informatie neem je contact op met Richard Klein, Commercieel Directeur: 06-21846878

Je sollicitatie inclusief CV en foto kun je sturen aan Duurzaam Gebouwd, t.a.v. Richard Klein, via e-mailadres: pindus@duurzaamgebouwd.nl

Wij ontvangen je sollicitatie op deze vacature graag vóór 15 oktober 2014 (verlengd tot en met 27 oktober). Binnen veertien dagen na de deadline krijg je bij interesse een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Meer informatie over Duurzaam Gebouwd: www.duurzaamgebouwd.nl
Meer informatie over Building Holland: www.buildingholland.nl

Deel dit artikel

permalink