Duurzaam bedrijfspand te huur en te koop

In de Brabantse plaats Sint-Michielsgestel staat een volledig CO2-neutraal bedrijfspand te huur en te koop, dat voor zo’n 85% energieneutraal is. 

Innovatieve en duurzame installatietechnieken zorgen ervoor dat het pand bijna letterlijk groen ademt. Het beschikt onder andere over bitumineuze dakbedekking met zonnepanelen, verwarming door middel van een warmtepomp, horizontale en verticale bodemwisselaar, CO2-gestuurde ventilatie, amorfe fotovoltaïsche zonnecellen en regenwaterinfiltratie.

De bedrijfsruimte is verdeeld in een opslagruimte van zo’n 325 m2 op de begane grond en zo’n 205 m2 op de eerste verdieping.  Daarnaast is op de begane grond circa 80 m2 beschikbaar voor de werkplaats.

Buitenterrein met duurzame ventilatie

Het buitenterrein is verhard met deel klinkers en deels grastegels en biedt ruim voldoende parkeergelegenheid. Verder is het voorzien van groenvoorziening, leidingsysteem ten behoeve van duurzame ventilatietechnieken, parkeerterrein, terreinriolering en camerabeveiliging.

Dit bedrijfspand is gelegen nabij de provinciale weg N617 tussen Den Dungen en Sint-Michielsgestel. Deze sluit ter hoogte van ’s-Hertogenbosch aan op de A2 en bij Schijndel op de A50. Via SarisenPartners.nl is de vraagprijs op te vragen. De huurprijs bedraagt € 135.000 per jaar.

Deel dit artikel

permalink