Slagvaardiger en succesvoller

Frank Donkers is door Kingspan Group aangesteld als European Market Development Director. Donkers is al 30 jaar actief bij de Europese bouw- en vastgoedsector en heeft bij Duurzaam Gebouwd de rol van expert.

De managementwisseling wordt verklaard door Kingspan Geïsoleerde Panelen: “Het portfolio is het afgelopen decennium steeds meer toegespitst op een duurzame en vooral energie-efficiënte gebouwschil. De strategische focus ligt daarom op de waarde propositie van duurzaamheid, milieu, (kosten)efficiëntie en brandveiligheid.”

Implementeren

De organisatie verwacht dat de managementwisseling deze waarde propositie op een overtuigende manier op de Europese markt lanceert en implementeert.

De leiding van de commerciële activiteiten in Nederland wordt in de functie van Commercial Director overgenomen door Pieter Snelder die voorheen actief was als Manager Product Marketing & Support bij Kingspan Insulation Continental Europe. De leiding van de commerciële activiteiten in België, eveneens in de functie van Commercial Director, wordt overgenomen door David McMahon, Managing Director van Kingspan Door Components. Hij zal deze functies in de toekomst combineren.

Door bovengenoemde aanpassingen verwacht Kingspan nog slagvaardiger en succesvoller te kunnen opereren in lijn met haar ambitieuze groeidoelstellingen in Europa.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Kingspan Geïsoleerde Panelen