Derde lustrum Nationaal Sustainability Congres

Met het thema ‘Changing the game with technology’ viert het Nationaal Sustainability Congres op dinsdag 4 november zijn derde lustrum.

Tijdens dit congres in Congrescentrum 1931 in ’s-Hertogenbosch staan niet zozeer de technologische innovaties zelf centraal, maar vooral welke impact deze kunnen hebben op het gebied van energie en duurzaamheid. En welke ethische en maatschappelijke vraagstukken hiermee samenhangen.

In het plenaire programma gaan ondernemers en wetenschappers, onder leiding van dagvoorzitter Rens de Jong, met dat thema aan de slag. De deelnemers krijgen een snel en afwisselend programma aangeboden met korte presentaties, discussie, filmfragmenten en innovaties. Daarnaast wordt duurzame innovaties op de ‘Innovation Market’ gepresenteerd en verzorgen diverse bedrijven een themasessie over een specifiek actueel duurzaamheidsonderwerp.

Staatsecretaris Wilma Mansveld van Infrastructuur en Milieu verzorgt de opening, ’s middags wordt de ‘MVO Manager van het Jaar 2014’ verkozen. De organisatie van het Nationaal Sustainability Congres is in handen van Royal HaskoningDHV en CKC.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Royal HaskoningDHV