Programma Duurzaam Gebouwd Congres definitief

Met de toevoeging van de keynote ‘Energietransitie biedt kansen in de gebouwde omgeving’ is het volledige programma van het Duurzaam Gebouwd Congres vastgesteld. Sprekers als Erik Koppe, Bert Keijts en Thomas Rau verbinden hun expertise en visie aan het thema ‘Samen duurzaam renoveren en transformeren’.

De meest recente toegevoegde keynote is ‘Energietransitie biedt kansen in de gebouwde omgeving’, door Sander Schouwenaar, Manager Innovatie Asset Management bij Enexis. Schouwenaar neemt deelnemers mee in de veranderingen in de markt en toont hoe zijn organisatie als onafhankelijke netbeheerder de energietransitie aanjaagt en marktpartijen in staat stelt nieuwe kansen te grijpen.

Workshops
Verder is het programma van de workshops vastgesteld. U vindt het volledige overzicht met workshops, variërend van de kansen voor energiebesparing in maatschappelijk vastgoed tot praktische handvaten voor ketensamenwerking, op de workshop-pagina.

Bekijk het volledige programma via de officiële website van het Duurzaam Gebouwd Congres. Indien u zich wilt inschrijven, doet u dit liefst spoedig. Het congres is namelijk bijna uitverkocht.       

Deel dit artikel

permalink