Slimme en duurzame bedrijventerreinen van de toekomst

Sprekers als Michael Braungart (Cradle2Cradle), Jan Peter Balkenende (EY) en Luc Gellens (Umicore) geven hun kijk op ontwikkelingen in de markt tijdens het Circular Economy-congres in Antwerpen. 

Het congres staat onder andere in het teken van gerealiseerde bedrijventerreinen van de toekomst, ‘smart, duurzaam en economisch competitief’. Meer dan dertig sprekers zijn aanwezig om deelnemers te inspireren op dit vlak.

Internationale perspectieven

Naast Belgische perspectieven komen Duitse, Franse, Nederlandse, Zweedse en Amerikaanse oplossingen voor vraagstukken rond de energiemix en storage naar voren. Ook businessmodellen, partnermatchmaking, upcycling en het slim managen van de site zijn onderwerpen die belicht worden tijdens het congres. Deelnemers ontvangen na afloop een stick met meer dan 15 geteste tools mee naar huis.

Programma en deelnemen

Het Circular Economy-congres vindt plaats op 19 en 20 november aanstaande, in het Elzenveld Hotel & Seminarie, Lange Gasthuisstraat 45 in Antwerpen. Het volledige programma vindt u op de officiële website van C2CBizz. Registreren kan via dezelfde website.

Deel dit artikel

permalink