Samenwerking Stichting Duurzame Scholen en Duurzaam Gebouwd

In maart 2015 verschijnt de eerste editie van het Duurzame Scholen Magazine. Het magazine is een coproductie van Stichting Duurzame Scholen en platform Duurzaam Gebouwd.

Schoolbesturen staan voor een grote uitdaging. Vanaf 1 januari 2015 worden zij zelf ook verantwoordelijk voor het buitenonderhoud van hun schoolgebouwen. Voor sommige besturen geen probleem, voor de meeste echter een bijna onneembare horde. Het verduurzamen van de onderwijsgebouwen is een grote uitdaging. Onze doelstelling is om schoolbesturen, gemeenten, opdrachtgevers, uitvoerders, adviseurs en andere belanghebbenden te informeren en te inspireren om met de verduurzaming van schoolgebouwen aan de slag te gaan.

Doelgroep Duurzame Scholen Magazine

De doelgroep van het Duurzame Scholen Magazine is tweeledig. Enerzijds de opdrachtgevende kant, zoals schoolbesturen, overheden en adviseurs. Anderzijds de opdrachtnemende kant, zoals aannemers, installateurs en adviseurs.

Tweemaal per jaar

Het magazine verschijnt tweemaal per jaar in een oplage van ruim 5.000 exemplaren. Deze worden verspreid onder het adressenbestand van Stichting Duurzame Scholen, aangevuld met een selectie van het adressenbestand van Duurzaam Gebouwd. Via de website van beide initiatiefnemers kunnen geïnteresseerden een kosteloos abonnement aanvragen en is het magazine volledig digitaal beschikbaar.

Stichting Duurzame Scholen

Duurzame Scholen is een samenwerkingsverband van bedrijven. Met elkaar nemen wij u graag alle facilitaire zorg voor uw schoolgebouw uit handen. Wij realiseren een gebouw met duurzame voorzieningen en een optimaal binnenklimaat. Efficiënt en energiezuinig, gericht op de toekomst. Kijk voor meer informatie op DuurzameScholen.nl.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Stichting Duurzame Scholen