Uitverkocht Duurzaam Gebouwd Congres

Met meer dan 950 unieke aanmeldingen is het Duurzaam Gebouwd Congres op 13 november uitverkocht.

Bijna 1000 bouw- en vastgoedprofessionals hebben zich aangemeld voor het Duurzaam Gebouwd Congres en wonen een inspirerend programma bij met het thema 'Samen duurzaam renoveren en transformeren’. Van ’s ochtends 08.30 uur tot ’s avonds 18.00 uur geven sprekers als Erik Koppe, gedeputeerde Provincie Limburg, Thomas Rau, architect, en Hans de Jonge, hoogleraar TU Delft, hun visie op de renovatie- en transformatieopgave die de bouw- en vastgoedsector voor zich heeft.

Ferdinand Wieman, Manager Marketing & Events bij Duurzaam Gebouwd, tevens projectmanager van het congres: “Ons streven was om minimaal 500 deelnemers naar de zesde editie van het Duurzaam Gebouwd Congres in Maastricht te krijgen. Het doet me een genoegen dat er uiteindelijk bijna 1.000 unieke aanmeldingen zijn. Hier hebben we ook hard aan gewerkt.”

Kunt u er niet bij zijn, maar wilt u wel op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Volg dan #DGcongres of bekijk de berichten via www.DGcongres.pwall.nl. Via deze website kunnen de deelnemers interactief meedoen aan het programma.

“Een mooier debuut als congresproducent kun je niet hebben”, aldus Wieman. Hiervoor heeft hij ‘invitation only’ summits georganiseerd voor onder andere topbestuurders uit de bouw- en vastgoedsector.  

Keynotes en workshops

Het volledige programma bekijkt u op de officiële website van het Duurzaam Gebouwd Congres. Daarnaast is het mogelijk om de samenstelling en inhoud van de workshops te bekijken, zodat u voorafgaand het congres kunt bepalen bij welke workshops u aanwezig wilt zijn.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer nieuws uit Maastricht, Limburg