Naast praten ook presteren

Unica Oosterhout heeft het hoogste energielabel A (zeer zuinig) gekregen. Dit is het hoog te behalen certificaat op het gebied van energiezuinigheid.

Het kantoor van Unica Oosterhout werd in 2010 nieuw gebouwd en is uitgerust met allerlei systemen en installaties die de energiezuinigheid en duurzaamheid van het pand bevorderen.

“Een goed energielabel is voor Unica ontzettend belangrijk”, vindt accountmanager Laura Renirie. “Het laat namelijk zien dat wij niet alleen praten over duurzaamheid, maar dat we zelf ook optimaal investeren in en presteren op het gebied van energiezuinigheid, milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.”

Om in aanmerking te komen voor een energielabel heeft een gecertificeerd adviseur Unica Oosterhout bezocht. Hij heeft alle bouwkundige, elektrotechnische en werktuigbouwkundige elementen in het gebouw geïnventariseerd en deze beoordeeld op basis van de richtlijn Energie Prestatie Advies – Utiliteit (EPA-U). Deze is gericht op het terugdringen van het energieverbruik van gebouwen.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Unica

Meer nieuws uit Oosterhout, Noord-Brabant