Society of Plastic Engineers reikt innovatieprijs uit

De Society of Plastic Engineers (SPE), de grootste en bekendste ingenieursvereniging in de kunststoffenindustrie, reikte de Innovation Awards voor de Benelux uit. Grote winnaar is Deceuninck, dankzij toepassing van de technologie Linktrusion in de Zendow#neo-raam en deurseries.

De Linktrusion-technologie laat ramen en deuren tot 30% beter isoleren. De raam- en deurenserie waarin deze technologie voor het eerst gebruikt werd, is de Zendow#neo-serie. Een expertjury reikte in Brussel aan 8 types innovaties prijzen uit. Deceuninck won in de categorie Hybrid Product.

Performance en duurzaamheid

De jury: “We zijn erg onder de indruk van de complexiteit van de Linktrusion-technologie en van de schitterende resultaten die Deceuninck ermee behaalt op het gebied van thermische performance en duurzaamheid.” Over deze prestaties vertelt Deceuninck: “Zendow#neo Premium-profielen in combinatie met dubbele beglazing met een Ug van 1,0 W/m2K. In combinatie met driedubbele beglazing met een Ug van 0,4 W/m2K is zelfs een Uw-waarde van 0,65 W/m2K mogelijk.”

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Deceuninck