De ins en outs van ESCo’s

Het wordt steeds belangrijker en interessanter om het energiemanagement van een gebouw uit handen te geven, maar dan moeten afspraken tussen de partijen helder zijn. De ins en outs van ESCo’s en prestatiecontracten worden besproken tijdens een workshop in januari 2015.

Tijdens de cursus doet u nieuwe inzichten op omtrent de wettelijker verplichtingen van ESCo’s, wat een prestatiecontract eigenlijk inhoudt, uit welke onderdelen het bestaat en meer. De cursus is vooral interessant voor projectontwikkelaars, medewerkers van woningcorporaties, vastgoedbeleggers, vastgoedmanagers en makelaars.

De workshop ‘Esco’s en prestatiecontracten’ vindt plaats op Nyenrode Business Universiteit te Breukelen, op 20 januari 2015 van 13.30 tot 17.00 uur en staat onder leiding van docent ir. Albert Hulshoff, AHB Consultancy en tevens expert bij Duurzaam Gebouwd.

Informatie en aanmelden

Meer informatie over de cursus en de mogelijkheid tot aanmelden vindt u op de corresponderende workshop-pagina. Andere interessante workshops en cursussen zijn ‘Rekenen met Duurzaam Vastgoed’, ‘Naar energieneutraal woningbouw’.

Deel dit artikel

permalink