TSM nieuwe partner van Duurzaam Gebouwd

Onlangs trad TSM toe tot Duurzaam Gebouwd als partner. In een interview legt de business school uit wat ze te vertellen heeft op het gebied van duurzaamheid.

Wat zijn de kernactiviteiten van uw bedrijf?

TSM biedt de enige Masteropleiding MBA voor executives aan, waarbij de leermethode is gebaseerd op leren van elkaar.

Op welke manier zet uw organisatie in op duurzaamheid?

Duurzaamheid is naast leiderschap en maatschappelijke betrokkenheid bij mensen de derde peiler welke als rode draad voor de MBA geldt. Onze alumni zijn dus al ruim twintig jaar met duurzaamheid bezig en kennen de ins en outs.

Naar welke duurzame diensten die u levert is de vraag vanuit de markt het grootst?

Onze meest duurzame dienst is vertrouwen. Het vertrouwen dat TSM jou, je bedrijf en de maatschappij verder helpt.

Welke door u geleverde dienst is het meest duurzaam en waarin komt het best tot uiting?

De meeste afstudeerprojecten gaan op een of andere manier over duurzaamheid. Al die Masterthesis-resultaten bieden een diversiteit aan duurzame boodschappen.

Wat is de reden dat uw bedrijf partner is geworden van Duurzaam Gebouwd?

We vullen elkaar aan, de kenniswereld en de praktijk. TSM kan helpen groepssessies interessant te maken en de dynamiek van Duurzaam Gebouwd maakt ons vrolijk en energiek.

Welke ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid verwacht u de komende jaren?

Duurzaamheid komt er pas als mensen van klein tot groot, arm en rijk daar verantwoordelijkheid voor nemen. We hebben nog een lange weg te gaan. TSM verwacht dat de inwoners van steden als eerste hun gedrag gaan aanpassen, dat zal heel nieuwe steden en een adaptieve bouwwereld vragen. TSM ondersteunt dat met de MBA-opleiding speciaal voor de bouwsector. Fijn dat Duurzaam Gebouwd daar zo enthousiast over is en partners hiervan gaan horen.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door TSM