Verwarm uw huis stap voor stap duurzaam 

ThuisBaas helpt consumenten om hun woning energieneutraal te maken. Hiermee kunnen zij hun huis laten draaien op (eigen) duurzaam opgewekte energie. 

Dit initiatief van de stichting Urgenda helpt consumenten door te zoeken naar de beste manieren van duurzaam verwarmen. ThuisBaas is onafhankelijk, werkt zonder winstoogmerk en selecteert de beste en meest duurzame producten om consumenten het eenvoudiger te maken thuis aan de slag te gaan.

Minder energieverbruik

Het eerste product dat ThuisBaas eruit licht, is de infraroodverwarming van ThermIQ. Dit alternatief voor traditionele verwarmingssystemen verwarmt niet de lucht, maar direct de objecten eronder of ervoor. Met deze verwarming is het niet meer nodig aardgas te gebruiken.

Daarnaast zorgt deze verwarming voor minder energieverbruik. Zo is het mogelijk in een open ruimte een microklimaat te creëren. Daarnaast bereikt u met een infraroodverwarming eerder de gewenste gevoelstemperatuur dan bij een traditionele verwarming, waardoor een ruimte niet zo warm hoeft te worden. Als winteractie krijgt u tot 1 april 35% korting op deze verwarming.

Op weg naar energieneutraal

Volgens Urgenda’s brochure ‘Ons Huis Energieneutraal’ kunnen huizen energieneutraal gemaakt worden voor maximaal € 35.000. Wie meteen wil beginnen, kan nu zelf aan de slag met ThuisBaas.

Deel dit artikel

permalink