Preview Building Holland 2015 groot succes

Ruim 4.000 beslissers uit de bouwsector hebben het (Re)Building the Future plein op de afgelopen Bouwbeurs bezocht. Het succes van dit plein, een preview op Building Holland 2015, biedt een mooi vooruitzicht op dit integrale event voor bouw en vastgoed.

Samen met 28 deelnemende partners aan het plein is een belangrijke stap gezet naar een toekomst van betere samenwerking in de bouw. (Re)Building the Future is gebaseerd op het dichter bij elkaar brengen van partijen om samen het “nieuwe bouwen” naar een hoger niveau te tillen. Building Holland vindt plaats van 31 maart t/m 2 april in Amsterdam RAI.

(Re)Building the Future

“Samen bouwen aan een nieuwe toekomst van de bouw” is de gemene deler van de 28 deelnemende  partners van het (Re)Building the Future plein. Niet alleen bezig zijn met de eigen producten en diensten, maar juist denken in totaalconcepten, oplossingen waar de gebruikers van gebouwen voordeel bij hebben. “Dat kun je niet alleen, dat doe je samen”, aldus Martin Koppenhol van VBI, initiatiefnemer van het plein. “Samen met de architect, samen met de aannemer, samen met de eindgebruiker. Dat is waar (Re)Building the Future over gaat.”

Beslissers in de Bouw

“We hebben bijzonder goede reacties ontvangen van collega’s, relaties en klanten die ons op het (Re)Building the Future plein op de Bouwbeurs hebben bezocht. “Het plein heeft een aantrekkingskracht gehad op de juiste doelgroep: de beslissers. Dit biedt een mooi vooruitzicht op Building Holland”, zegt Wietse Walinga, directeur Duurzaam Gebouwd.

Drie podia, inhoudelijk programma, netwerken en kennis delen

Het samen bouwen aan een toekomstbestendige bouw- en vastgoed sector is in de volle breedte vertegenwoordigd op Building Holland. Van 31 maart t/m 2 april staan netwerken, elkaar inspireren en kennis delen centraal in Amsterdam RAI, met een inhoudelijk programma op drie podia. Toegang is alleen mogelijk op persoonlijke uitnodiging van Amsterdam RAI of van de partners op de beursvloer.

Kijk voor meer informatie op www.rebuildingthefuture.nl en www.buildingholland.nl.

Deel dit artikel

permalink