Actieve bijdrage betonsector op Building Holland 2015

De effectieve bijdrage van de betonsector aan het realiseren van duurzame doelstellingen en ambities van opdrachtgevers wordt op Building Holland 2015 aangetoond.

VOBN laat dit zien door een actieve bijdrage aan het inhoudelijke programma van Building Holland 2015, van 31 maart t/m 2 april in Amsterdam RAI. Ook in 2015 brengt Building Holland alle schakels uit de keten samen.

Round Table

Ron Peters, directeur VOBN en Duurzaam Gebouwd-expert, neemt deel aan de Round Table over het thema (Re)Building the Future. Dit openingsdebat, onder leiding van Pernille la Lau, brengt de grootschalige verduurzaming van de woningbouw in Nederland in beeld.

Beton Bewust 2.0

Verder faciliteert Building Holland 2015 op 1 april de derde stakeholdersbijeenkomst van VOBN, met als agendapunt Beton Bewust 2.0. De koppeling van Beton Bewust met het internationale betonkeurmerk (CSC) dat nu wordt voorbereid lijkt een logisch vervolg. Ruim twintig experts denken hierover mee.

VOBN daagt opdrachtgevers uit om met de verduurzaming van beton aan de slag te gaan. "Wie zet de eerste stap en gaat met ons in gesprek?"

Meer informatie en registreren

Bekijk BuildingHolland.nl voor meer informatie en de mogelijkheid om uw bezoek te registreren.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door VOBN