Nationale ESCo Congres 2015: Geen duo is geen probleem

Heeft u nog geen partner voor deelname aan het Nationale ESCo Congres 2015? Geen duo is geen probleem. Meld u aan als opdrachtgever of opdrachtnemer en de organisatie zoekt vervolgens een partner voor u, zodat u alsnog kunt deelnemen.

Een partnership is belangrijk, want 'It takes 2 to tango' tijdens het Nationale ESCo Congres 2015. Dit congres vindt plaats op 31 maart 2015, tegelijkertijd met Building Holland 2015 in Amsterdam RAI. Sprekers als Meindert Smallenbroek, Jan-Maarten Elias, Lara Muller, Marijke Menkveld en Marc Lammers schetsen de kansen die samenhangen met efficiënt energiemanagement voor de brede bouwkolom.

Energiebesparingsbeleid komende jaren

Zo vertelt Smallenbroek over het energiebesparingsbeleid van de gebouwde omgeving voor de komende jaren. Hij geeft antwoord op de vragen “Hoe denkt de Rijksoverheid de doelstellingen die in Europa en in het Energieakkoord zijn afgesproken de komende jaren te realiseren, op het terrein van de gebouwde omgeving” en “Welke afspraken uit het Energieakkoord zijn al uitgevoerd en wat zijn de eerste resultaten?”

Lancering leidraad

Het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties heeft, samen met RVO, de Nederlandse Leidraad Aanbesteden Energiepresetatiecontracten laten ontwikkelen. Deze leidraad neemt opdrachtgevers en aanbestedende diensten bij de hand om stap voor stap projecten te kunnen uitrollen. De lancering vindt plaats tijdens het Nationale ESCo Congres 2015. Tevens vindt er ook een interactieve workshop plaats.Volg de voorgaande link om het complete aanbod workshops (in totaal 16) te bekijken.

Code of Conduct

Daarnaast staat de introductie en ondertekening van de Europese EPC Code of Conduct op het programma. Deze gedragscode definieert principes die als fundamenteel beschouwd mogen worden voor de succesvolle voorbereiding en implementatie van EPC-projecten in Europese landen. Deze code dient als een geharmoniseerd Europese kwaliteitsstandaard voor EPC-projecten.

Doelgroep Nationale ESCo Congres 2015

Het congres is bedoeld voor directieleden, managers en senior professionals van opdrachtgevende en –nemende partijen uit de brede bouw- en vastgoedsector. Gezamenlijk moeten zij stappen zetten om tot energiebesparing te komen, want “It takes 2 to tango”. Ook financiers van projecten zijn van harte welkom!

Registreren

Aanmelden voor het Nationale ESCo Congres 2015 is mogelijk via de officiële website van het congres. Deelnemers aan het congres krijgen een gratis toegangskaart voor Building Holland 2015, ter waarde van € 95.

Deel dit artikel

permalink