Uitbreiding team Duurzaam Gebouwd

Linde van Rooijen (links op de foto) en Nicol Levers hebben het team van Duurzaam Gebouwd uitgebreid. Beiden zijn werkzaam op de afdeling Marketing & Event: Nicol als medewerker, Linde als stagiair.

Nicol Levers (31) heeft na haar studie aan de Hoge Hotelschool gewerkt in diverse ondersteunende functies, met als rode draad regelen en organiseren. “Ontzorgen en vooruit denken is waar ik goed in ben. Ik ben gewend om een spin in het web te zijn, die alle ballen hoog houdt”, vertelt ze.

“Het vakgebied van Duurzaam Gebouwd, de bouwsector, spreekt erg me aan: na drie jaar bij een gedelegeerd projectontwikkelaar te hebben gewerkt ben ik verknocht geraakt aan de sector. Samen met het team gaan we Duurzaam Gebouwd verder uitbouwen en professionaliseren. Ik heb heel erg veel zin om daar aan te gaan bijdragen door de Marketing & Events samen met Barbara op me te gaan nemen.” Nicol richt zich voor Building Holland op de organisatie van het Green Tie Gala en de Duurzame 50 vastgoed NL. 

Linde van Rooijen (20) is derdejaarsstudent Bedrijfskunde MER (Management, Economie en Recht) aan de Christelijke Hogeschool Ede. “Tijdens deze deeltijd stage bij Duurzaam Gebouwd verdiep ik me in beroepsrelevantie functies. Daarnaast ga ik gericht werken aan de eerste invulling van mijn gekozen afstudeerprofiel: commerciële bedrijfskunde”, legt ze uit. “Naast een verdere inhoudelijke kennismaking met de beroepspraktijk en het uitvoeren van daarbij horende werkzaamheden op de afdeling Marketing & Events, werk ik zelfstandig aan een projectopdracht voor school.” Linde loopt bij Duurzaam Gebouwd stage tot en met november 2015.

Deel dit artikel

permalink