Deurprofielen met optimale thermische prestaties

Tijdens Building Holland 2015 worden nieuwe deurprofielen gepresenteerd met optimale thermische prestaties.

Deceuninck introduceert deze deurprofielen, die stijl, comfort, veiligheid en energiezuinigheid combineren met optimale thermische prestaties.

Alternatief voor staal

“Kunststof staat al jaren bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de hoge isolatiewaarde. Door de unieke Linktrusion technologie heeft de Deceuninck-deurenserie nu nog meer voordelen. Linktrusion biedt een alternatief voor de gegalvaniseerde stalen versterkingen die standaard in de hoofdprofielen werden verwerkt. Staal is weliswaar goedkoop en sterk, maar heeft als nadeel dat het een groot deel van de isolatiewaarde van de profielen verloren laat gaan. Door het staal te vervangen zorgt Deceuninck voor isolatieprestaties die tot 30% beter zijn”, meldt Deceuninck.

Schuim en staaldraad

De nieuwe Zendow#neo-deurprofielen worden voor het eerst geproduceerd met schuim en staaldraad. Dit moet zorgen voor een ongeëvenaarde thermische isolatie en een superieure rigiditeit. “Een ander belangrijk voordeel is dat de nieuwe Zendow#neo-deuren op hele grote afmetingen kunnen worden gefabriceerd, vanwege de toepassing van continue structurele glasvezels.”

Meer informatie vindt u op de website van Deceuninck en tijdens Building Holland 2015. Bezoek Deceuninck op stand 11.301.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Deceuninck