Meer dan 200 inschrijvingen voor het Nationale ESCo Congres 2015

Meer dan tweehonderd opdrachtgevers, opdrachtnemers en financiers hebben zich ingeschreven voor het Nationale ESCo Congres 2015. Als u verzekerd wilt zijn van een plek, meld u dan snel aan.

Naast visies vanuit onder andere bestaande en succesvolle ESCo-initiatieven, staat de samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer centraal op het Nationale ESCo Congres 2015. Hoewel de organisatie u vraagt om in duo’s te komen, is het geen probleem als u zich ‘alleen’ aanmeld. Wij zoeken een partner voor u, voor gezamenlijke deelname.

Lijst met inschrijvingen

Het congres is bedoeld voor directieleden, managers en senior professionals van opdrachtgevende en -nemende partijen uit de bouw- en vastgoedsector. Ook financiers zijn van harte welkom. Benieuwd naar de inschrijvingen tot dusver? Bekijk dan de lijst met inschrijvingen.

Onder anderen Meindert Smallenbroek verzorgt een keynote tijdens het Nationale ESCo Congres 2015

Keynotes en workshops

Op het congres neemt u deel aan keynotes van Meindert Smallenbroek, John Nederstigt, Jaap Schaveling & Lieven Callewaert en Marc Lammers. Daarnaast zijn er twee workshopsrondes waarin u actief kunt participeren. Tijdens de workshops gaat u gericht aan de gang met vraagstukken. Bekijk het volledige programma op de website van het Nationale ESCo Congres 2015.

Aanmelden

Meld u direct aan voor het Nationale ESCo Congres 2015.

Deel dit artikel

permalink