Rien van Rooij en Leo Vermaat winnen Bouwster 2015

De Bouwster 2015 is uitgereikt aan Rien van Rooij van Amvest BV en Leo Vermaat van ABC Nova. De uitreiking vond plaats aan het einde van de eerste dag van Building Holland 2015, het integrale event voor de bouw- en vastgoedsector in Amsterdam RAI.

Initiatiefnemers voor de Bouwster 2015 zijn Mastering Buildingx/Gevelscan. Het Centrum voor Innovatie van de Bouwkolom ondersteunt de prijs, die uitgereikt wordt aan bouwprofessionals die zich inzetten om bouwinnovaties tot een succes te maken.

De jury van Bouwster 2015 wordt gevormd door Arjan Broers van Senergy Consult, Wim van Dijk van Klostermann Nederland en UNETO-VNI, Gerrit de Heer van SBRCURnet, Chanan Hornstra van architect Taskforce woningbouwrealisatie, Marten de Jong van Total Wall Concept en Fokke Ros van Elton BV. Juryvoorzitter is Piet M. Oskam van Centrum voor Innovatie van de Bouwkolom.

Kierdichtheid vaststellen en verbeteren

De jury oordeelde dat Rueb van Rooij van Amvest en Leo Vermaat van ABC Nova zich met succes hebben ingezet voor een nieuwe meetmethode, Ultragraphixs. Hiermee kan de kierdichtheid van bouwwerken worden vastgesteld en verbeterd.

Building Holland 2015

U kunt deelnemen aan Building Holland 2015 van 31 maart tot en met 2 april 2015. Bekijk het volledige programma, met meer dan 125 kennissessies, op de website (Re)Building the Future.

Deel dit artikel

permalink