Excellent-keurmerk voor 2 woningconcepten

“Enorm trots ben ik op ons team”, zegt Jeroen Heijdra, directeur van het TBI Woonlab. Hij reageert enthousiast op de bekroning voor het ‘lekkerEIGENhuis’ en ‘beterBASIShuis’ met het Excellent keurmerk van de onafhankelijke Stichting Excellent Conceptueel Bouwen (SECB).

Het predicaat wordt niet zomaar uitgereikt. Een concept wordt uitgebreid getoetst, op papier en op de bouwplaats. “De doelgroep profilering is helder gedefinieerd en de communicatie is vanuit een sterke positionering op on- en offline niveau verfrissend vormgegeven”, staat onder andere in het rapport.

PV-panelen leasen

Essenties van het Beterbasishuis-concept zijn de uitgebreide optiepakketen en de mogelijkheid om PV-panelen te verkrijgen in een lease-constructie. Het lekkereigenhuis-concept bevat 10 woonsmaken die met allerlei extra’s en opties te combineren zijn tot meer dan 10.000 varianten. Niet eerder werden in de bouwsector aan twee concepten uit één organisatie dit kwaliteitskeurmerk toegekend.

Erkenning voor labelstrategie

“De predicaten zijn een mooie erkenning voor de labelstrategie die is ingezet. We hebben met alle partijen hard gewerkt aan deze concepten en dan is deze erkenning een kroon op onze samenwerking.” Het woonlab is een samenwerking van TBI-ondernemingen ERA Contour, Koopmans Bouwgroep en Hazenberg Bouw.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door TBI Holdings B.V.