Onderscheiding voor positieve bijdrage aan milieu

De jaarlijkse ‘B Corp best for the Environment’ maakt bekend welke organisaties het beste score als het gaat om een positieve bijdrage aan het milieu.

De lijst wordt gepubliceerd door de non-profit organisatie B Lab, die B-Corporations een toetst op basis van milieu, medewerkers, klanten, maatschappij en bedrijfsvoering. B-Corporations worden omschreven als ondernemingen van de nieuwe economie, organisaties die hun kracht gebruiken om sociale en ecologische uitdagingen aan te gaan en vanuit deze mindset bedrijfsdoelstellingen formuleren.

Passie delen

Duurzaam Gebouwd-partner Thermaflex is gehonoreerd voor de positieve bijdrage op het milieu. Sinds maart 2015 is Thermaflex B-corp gecertificeerd. De organisatie heeft hiervoor gekozen omdat het platform de passie deelt om energiebesparing en het gebruik van duurzame energie te maximaliseren met recyclebare producten en oplossingen.

1.200 gecertificeerde bedrijven

Wereldwijd zijn er meer dan 1.200 B-Corp gecertificeerde bedrijven, verdeeld over 121 bedrijfstakken en 38 landen,  met één gemeenschappelijk doel: het herdefiniëren van zakelijk succes.

Video: de route naar B-Corp certificering

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Thermaflex Isolatie b.v.