Verkiezing Duurzame Bouwvrouw 2015 gestart

Van 21 april tot en met 31 mei kunnen in de bouw werkzame vrouwen genomineerd worden, die duurzaamheid succesvol op de kaart zetten. Dit jaar ontvangt ook het aanstormende talent een prijs.

De verkiezing ‘Duurzame Bouwvrouw 2015’ vindt dit jaar voor de 2e keer plaats. Deze wedstrijd is bedoeld als stimulans voor vrouwelijke managers op hun weg naar een vooraanstaande positie. De uiteindelijke winnares heeft uitzonderlijke prestaties geleverd op het gebied van duurzaamheid, zij leidt de business op duurzame wijze naar economisch rendement en vindt daarbij de juiste balans tussen people, planet en profit.

Juryleden

De jury bestaat onder meer uit voorzitter Maxime Verhagen (Bouwend Nederland), Ellen van Acht (winnaar van vorig jaar), Jan Willem van de Groep en Annemarie van Doorn. Zij onderwerpen de dames aan een strenge controle.

De nominaties voor deze 2e editie van deze verkiezing worden bekend gemaakt op 16 juni, tijdens het nominatie-event bij VolkerWessels-dochter Dubotechniek in Zaltbommel. De bekendmaking van de winnares vindt plaats tijdens de Dutch Green Building Week in september.

Deel dit artikel

permalink