Zomerse Grand Départ Leontienhuis

De Grand Départ Leontienhuis vindt plaats op zondag 5 juli 2015. Op die dag komt de tweede etappe van de Tour de France voorbij.

Daarnaast zijn er allerlei festiviteiten gedurende de dag, zoals optredens van diverse artiesten en de officiële opening van het Leontienhuis door Leontien van Moorsel en een speciale gast.

Op initiatief van Van Moorsel wordt in samenwerking met VolkerWessels-onderneming Bébouw Midreth en Dubotechniek Bedrijven in de gemeente Zuidplas hebben een bestaande boerderij verbouwd tot inloophuis. Partners voor Dubotechniek bij de realisatie van het huis zijn Bebouw en Mex.

Partners

Verschillende Duurzaam Gebouwd-partners steunen het initiatief Leontienhuis, dat als doel heeft om mensen met een eetstoornis te coachen. Naast voorgenoemde organisaties zijn vele andere Duurzaam Gebouwd-partners bij het initiatief betrokken, zoals Kingspan Unidek, Rockwool en Duco.

Leontien van Moorsel (links) en Inge Diepman tijdens het Duurzaam Gebouwd Congresdiner 2014

Meedoen en steun betuigen

Meer informatie over de Grand Départ vindt u op de website van het Leontienhuis. Hierop is ook meer informatie beschikbaar over mogelijke steun en acties. Tijdens het congresdiner van het Duurzaam Gebouwd Congres 2014 had Van Moorsel een presentatie over dit evenement.

Deel dit artikel

permalink